Soğukkuyu İlkokulu
SOĞUKKUYU MAH. SOĞUKKUYU KÜME EVLERİ MARDIN DERIK SOĞUKKUYU ILKOKULU BLOK NO: 11 DERİK / MARDİN

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak,öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak,onların sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.

2021 YILINDA TEMİZ OKUL BELGESİ ALINMIŞTIR.
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

07.20 başlangıç 12.10 bitiş 12.20 başlangıç 15.10 bitiş

Okulumuz soba ile ısınmaktadır.

Okulumuzun herhangi bir servis imkanı yoktur .

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 70km, Derik ilçe merkezine 40km uzaklıktadır. Viranşehir ilçesine 20 km , Kızıltepe ilçe merkezine ise 50 km uzaklıktadır . Okulumuz ipek yolu(e90) üzerindedir.

Soğukkuyu İlkokulu-Derik/Soğukkuyu Köyü

DEĞİŞKEN